SaaS hosting bij LinQhost: superveilig, snel en betrouwbaar

Stabiele SaaS hosting is essentieel voor een excellente performance van uw Software as a Service webapplicatie. U heeft een hostingprovider nodig die veel kennis en ervaring bezit op gebied van infrastructuur-design en de security van uw SaaS applicatie. De hostingexperts van LinQhost acteren als een verlengstuk van uw organisatie en denken proactief mee: van ontwikkeling naar productie.

Zeker ook voor maatwerk SaaS hosting

De continuïteit van een SaaS-applicatie ligt volledig in handen van de hostingprovider, wij realiseren ons dit maar al te goed. Dankzij de jarenlange ervaring van LinQhost – met het hosten van toonaangevende SaaS-applicaties – zijn wij in staat om een perfecte maatwerk SaaS hosting oplossing aan u voor te leggen.

Krachtige en flexibele SaaS hosting

Of het nu startende applicatie betreft of hight-traffic SaaS-applicatie; het gaat erom dat er voorwaarden worden gecreëerd om een krachtige en flexibele hosting oplossing in te zetten voor groei, periodieke pieken of structurele drukte. Krachtige load balancers, flexibele supersnelle high performance webservers, database clusters, Elasticsearch(clusters) en/of flexibele opslag van data… Zomaar een aantal oplossingen waarmee wij uw SaaS applicatie naar een nóg hoger niveau brengen.

Ook nieuwsgierig wat LinQhost voor uw SaaS-applicatie kan doen? Neem nu contact met ons op. We helpen u graag!