Horizontaal bijschalen met een loadbalancer

Heeft een applicatie tijdelijk of periodiek een piekbelasting? Of is er constant een hoog bezoekersaantal of aanvragen? In dat geval is de load balancing oplossing van LinQhost een uitkomst. Een laagdrempelige dienst waarmee wij u helpen om grote hoeveelheden aanvragen snel en adequaat af te handelen. Met de loadbalancer verdelen we de aanvragen naar meerdere webservers. We noemen dit ook wel horizontaal bijschalen.

24×7 monitoring

Met hulp van onze experts dragen wij bij om uw applicatie te configureren en te optimaliseren. Wij doen de loadbalancer configuratie en we verzorgen de load testing voordat de setup in productie wordt genomen. Uiteraard monitoren we de dienst 24×7 om ervoor te zorgen dat de set up goed blijft draaien. Inkomende requests worden soepel afgewikkeld. Kortom; weer een volledig ontzorgde managed hostingdienst van LinQhost.

Verhoog de performance, neem contact op!

LinQhost staat voor bewezen kwaliteit en continuïteit. Met deze reden maken wij enkel gebruik van Enterprise diensten en producten. Voor onze loadbalancing oplossingen maken wij dan ook gebruik van de Enterprise oplossingen van Snapt. High end load balancing waarmee vele miljoenen requests afgehandeld kunnen worden. Laat uw applicatie sneller werken. Verhoog de performance. Neem nu contact op met de experts van LinQhost. We helpen u graag!