Prestashop installeren

1. Voordat u PrestaShop kunt installeren, moet u beschikken over een MySQL-server dat een database heeft voor de PrestaShop gegevens.
  2. Download het PrestaShop pakket en pak dit uit.
  3. Upload de drie PrestaShop-bestanden naar de gewenste locatie op uw server waaronder het .Zipbestand.
  4. Voer de PrestaShop-installatie script uit door de openbare URL van de verkozen locatie in een webbrowser te openen.
  5. Volg de instructies in elk scherm van het installatieprogramma.
  6. Wanneer de installatie is voltooid, verwijder de map /install en schrijf de nieuwe naam van de map /admin op. Deze is uniek en alleen voor de beheerder gemaakt.
  7. Gefeliciteerd! PrestaShop is nu geïnstalleerd!