Alle feiten over managed hosting

Trage websites, webshops en webapplicaties zijn de grootste ergernissen voor bezoekers. Sterker nog: veel van uw potentiële klanten haken af als uw online dienstverlening een matige performance heeft. U loopt omzet mis. Iets wat u niet wilt en wij ook niet.

Onze klanten bedienen met onze hosting hun online doelgroepen razendsnel. Ze werken uiterst efficiënt. Alles is 100% veilig. Meer weten over managed hosting bij LinQhost? Lees verder.

Control panel

Het inrichten en beheren van een server moet snel en adequaat gebeuren. Uw tijd is kostbaar. Daarom leveren wij onze servers standaard met het control panel Plesk. Hiermee kunt u razendsnel webhosting pakketten, databases, e-mailadressen etc. aanmaken en beheren. 

Onze Plesk servers zijn ideaal voor organisaties die snel willen schakelen bij het ontwikkelen en live zetten van websites en applicaties. Of ondernemingen die zelf meerdere website in bedrijf hebben en dit op één server omgeving willen hosten.

Monitoring

Piekbelasting vanwege plotselinge hoog belastende situaties zoals high traffic zorgen voor overbelaste servers. Dit is precies waar onze hosting experts voor waken. Door adequate monitoring zorgt onze managed hosting service voor handelingen dat overbelasting van de server tegengaat.

Afhankelijk van de managed hosting Service Level Agreement, kunt u ervoor kiezen dat wij 24/7 uw server monitoren. Deze SLA bieden wij aan in twee varianten; 24/7 Supreme support & basic support. Op basis van uw wensen en benodigdheden kijken we welke oplossingen het meest geschikt is. 

Back-up

Niets is zo vervelend als een calamiteit op uw server. Dat een website/webshop/webapplicatie niet beschikbaar is wil niemand. Met een uptime score van 99.9% bent u vrijwel verzekerd van geen calamiteiten bij LinQhost. 

Mocht er iets misgaan in bijvoorbeeld de (door)ontwikkeling van uw project, dan hebben wij een Disaster & Recovery dienstverlening. Onze support schakelt snel wanneer u problemen ervaart. Ook bieden wij met onze managed back-up SLA zekerheid en garantie. We kunnen indien nodig een back-up terugzetten.

Beveiliging

De veiligheid van managed hosting is groot. Door constante monitoring van uw website of applicatie zijn wij grote problemen voor en schakelen direct op mogelijke fouten. Naast het waken gaat LinQhost een stap verder door te optimaliseren waar het mogelijk is. Zo wordt het mogelijk gemaakt om gezamenlijk het meeste te halen uit uw website of applicatie.

Opschalen

Managed hosting doet veel meer dan alleen het bieden van een stukje webruimte. Wij bieden vooral ook support bij bijvoorbeeld het opspelen van interferenties die spoedig verholpen moeten worden. Door bezig te zijn met het maken van dagelijkse back-ups, onderhoud, beheer, doorvoeren van upgrades, security patches en support zorgen wij met managed hosting ervoor dat u meer tijd overhoudt voor het opschalen van uw bedrijf.

Hoge prestaties voor de website

De snelheid en performance van uw online kanalen hebben invloed op de ervaring van uw klanten. U kunt omzet mislopen. Met managed hosting bij LinQhost heeft u zekerheid op een goede performance. Er wordt naar uw vereiste specificaties gekeken voor een maatwerk oplossing. De aanpak van LinQhost focust zich naar de unieke oplossing die elk project met zich meebrengt. Geen enkele oplossing is hetzelfde, maar altijd stabiel, supersnel en extreem veilig.