Domeinnamen & migraties

Bij een verhuisdienst ontfermt LinQhost zich over het migreren van bestanden en applicaties. Daarnaast regelen wij dat uw SSL-instellingen en domeinnamen meegenomen worden. Afgaande van het type website zetten wij uw website op onderhoudsmodus om de migratie zonder fouten te laten verlopen.

Afhankelijk van de situatie, wensen of de werkzaamheden verhuizen wij eerst uw domeinnamen. Hierbij verwijzen we uw domeinnamen naar de oude locatie (overnemen van DNS instellingen). Hierna maken we met u een afspraak voor de migratie datum. Voor deze datum gaan wij al een test migratie uitvoeren. Dit betekent dat vooraf al ingeschat is wat de eventuele impact van de migratie zal zijn.

Het overzetten van de domeinnamen en bestanden zal op de afgesproken datum en het tijdstip worden uitgevoerd. De DNS instellingen worden dan aangepast naar de nieuwe situatie bij LinQhost.