SSL certificaat

De SSL (TLS) certificaten zorgen voor de afscherming van verstuurde informatie. Dit kan informatie zijn afkomstig van het bedrijf of van uw klanten. Het versturen van informatie moet u doen in een beveiligde omgeving. Door een goede beveiliging, kan de wijziging of acquisitie van informatie, door derden, voorkomen worden.

Ons aanbod met betrekking tot SSL/TLS certificaten wordt verdeeld in de volgende aspecten; 

  • Standaard TLS certificaat voor een website of contactformulier
  • Multi-domein TLS certificaat. Bijvoorbeeld voor verschillende sub domeinnamen. Het betreft een certificaat waar verschillende domeinnamen op naam van eenzelfde onderneming geregistreerd kunnen worden. Dit is vanaf 4 certificaten al een financieel interessante oplossing.
  • TLS wildcard. Bijvoorbeeld bij verschillende sub domeinnamen.
  • EV (Extended Validation) TLS certificaat. Bekend van o.s. de groene balk in de browser van bijvoorbeeld uw bank. Het EV certificaat heeft een hogere mate van vertrouwen bij de klant/consument en daarmee in veel gevallen brengt dit meer conversies.

Ook veilig gegevens via internet versturen en ontvangen? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden betreffende SSL Certificaten.