Zwanenberg Food Group heeft het hostingbeheer van de websites van haar verschillende bekende merken – waaronder Kips, Huls en Linera – ondergebracht bij LinQhost in Groningen. In de afgelopen periode is de migratie van de websites succesvol afgerond. LinQhost is specialist in managed hosting en treedt hiermee toe als verlengstuk van de IT-afdeling van Zwanenberg voor het serverbeheer, de monitoring, security en als online-kennispartner. Zwanenberg hecht in haar keuze voor LinQhost waarde aan: continuïteit, flexibiliteit, transparante afspraken over de AVG en duidelijke rapportages. “Wij hebben gezocht naar een solide en pragmatische partner voor de webhosting van onze sites. LinQhost heeft tijdens de migratie van onze sites laten zien snel en vakkundig te werk te gaan waardoor onze migratie zeer soepel is verlopen”, aldus Eilko Bronsema, Manager IT Zwanenberg Food Group.

Gecertificeerde informatiebeveiliging

Hosting is een belangrijk onderdeel binnen de online performance van een
bedrijf. Naast moderne technieken, gegarandeerde stabiliteit en maximale
veiligheid zorgt ook de snelheid van een online dienst voor een betere online zichtbaarheid en een positieve klantbeleving. “Juist daarom zijn we zo verheugd dat Zwanenberg Food Group voor LinQhost heeft gekozen als kennispartner en hostingspecialist. Met onze managed dienstverlening zijn wij in staat om onze klanten uiterst veilige hostingproducten te bieden. We zijn ISO27001 en NEN5710 gecertificeerd, hiermee voldoet LinQhost aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Als ervaren partner voor veel online-bedrijven gaan we onze zorgvuldig opgebouwde expertise en maatwerk specialisatie ook inzetten voor het online succes van de diverse merken van Zwanenberg”, aldus Robert van den Berg, directeur van LinQhost.

Over Zwanenberg Food Group

Met 1.600 medewerkers en een omzet van 400 miljoen euro behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven, snacks, droge worst, soepen en sauzen. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern, dat zijn oorsprong vindt in 1875, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen, waaronder Kips, Huls en Linera. Zwanenberg levert ook een aantal bekende private labels. Zwanenberg exporteert vleesconserven naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Over LinQhost

LinQhost is specialist in managed hosting, kennispartner voor
vele online bedrijven en is ISO27001/NEN5710 certified. Met onze relevante
kennis en expertise beschikken wij over een eigen redundant netwerk met eigen verbindingen, waarbij onze infrastructuur in verschillende datacentra verspreid staat over Nederland. Met een unieke opbouw van verschillende hardware en software componenten (Hardware en Softwarestack) zorgen wij dat websites, webshops, webapplicaties- en SaaS oplossingen supersnel, extreem veilig en flexibel worden gehost. Zo helpen wij ruim 1000 klanten waaronder TNO, Randstad, Bovemij, Hypotheekvisie, vele online (SaaS) ondernemingen en vele webontwikkelaars aan een gegarandeerd veilige en stabiele serveromgeving.