Enige jaren geleden is de fabrikant van hostingbeheer-software Ensim overgenomen door Parallels. Sinds december 2012 is Ensim/PPCP ‘end of life’ en wordt deze niet meer geüpdate of verder beveiligd. Dit betekent dat deze software inmiddels als onveilig kan worden beschouwd, en niet meer wordt voorzien van de laatste snufjes in de hostingmarkt. LinQhost is gespecialiseerd in Ensim migraties naar Plesk.

Migreren is vaak geen pretje en er zijn altijd zaken die niet één op één kunnen worden overgenomen. Dit is dan ook direct de reden waarom de meeste migraties van Ensim naar Plesk worden uitgesteld totdat het echt niet meer kan. In onze ogen een uiterst onverstandige zaak en niet nodig, LinQhost kan u hierin bijstaan!

LinQhost heeft meer dan 10 jaar ervaring met Plesk én Ensim/PPCP in huis. Wij hebben reeds vele succesvolle Ensim/PPCP migraties uitgevoerd voor onze klanten. Wij migreren niet alleen webbestanden maar ook databases en e-mailadressen. Ziet u op tegen uw migratie van Ensim/PPCP naar Plesk? Neem dan gerust eens contact met ons op voor alle mogelijkheden.